Alvast voor volgende jaren: er is een thema artikel toegevoegd over Thema: Eeuwigheidszondag. Met daarin een aantal liederen om te zingen in de kerkdienst op Eeuwigheidszondag. Als u nog andere liederen weet, laat maar weten!

Er zijn nieuwe achtergrondafbeeldingen toegevoegd, die gebruikt kunnen worden in presentaties.

Kijk bij de Trefwoorden en klik bijvoorbeeld op 'Pinksteren', "Hemelvaart', 'Pasen' of 'Witte donderdag'.

Vandaag zijn er twee nieuwe achtergrondplaatjes toegevoegd om te gebruiken in presentaties (bijv. met Powerpoint of KerkBeamer). Het zijn plaatjes met daarop de wijzen uit het oosten (ook wel de drie koningen).

Op zoek naar andere kerstafbeeldingen? Kijk eens bij de volgende trefwoorden:

Voor een overzicht van alle beschikbare beamer plaatjes, zie Beamer.

Een muziekbewerking van het kerstlied 'Een lied weerklinkt in deze nacht' (Liedboek - zingen en bidden in huis en kerk 247) is toegevoegd aan het onderdeel Bladmuziek.
Misschien mooi voor de kerkdienst op eerste kerstdag?

Er zijn een aantal nieuwe muziekbewerkingen toegevoegd met dank aan Roel Sikkema. Het zijn instrumentale tegenstemmen bij de volgende liederen:

De meeste liederen staan ook in andere bundels, maar dat staat vermeld bij elk lied.

Er is een begin gemaakt met de bundel Hemelhoog, een veel gebruikte bundel in allerlei kerken. Kijk bij de Bundels.

Na een tijdje uit de lucht te zijn geweest, is juichtaarde.nl weer terug. Met een nieuw uiterlijk en iets andere opzet. Vooral aan de achterkant van de website is het nodige gewijzigd, maar daar zal de bezoeker niets van merken.

Een geheel nieuw onderdeel zijn de achtergrondafbeeldingen die te gebruiken zijn bij het projecteren van de liederen in de kerk met behulp van een beamer en een (powerpoint) presentatie.

Nog lang niet alles staat er op, maar dat zal in de loop der tijd worden toegevoegd.

© juichtaarde.nl 2001 - 2024